Laura Van Roey, redactrice Weekend.be "Mijn moeder heeft me altijd op het hart gedrukt zo natuurlijk mogelijk te blijven. Ik draag dan ook zelden make-up en felle kleuren op mijn gezicht zijn echt niets voor mij. Ook zei ze me dat ik elke ochtend en avond mijn gezicht grondig moest reinigen en dat doe ik nu dus rigoureus."

Renske De Maesschalck, redactrice Weekend.be "Mijn moeder vindt een mooie, gezonde huid heel belangrijk. Het smeren van zonnecrème is me bijna op Pavloviaanse wijze aangeleerd en foundation mocht ik in mijn tienerjaren nooit smeren. Mijn moeder is ook de vrouw die me op mijn 25e al aanraadde om met antirimpelcrème te starten."

Katrin Swartenbroux, redactrice Weekend.be "Mijn moeder en ik hebben de tegenovergestelde huid: zij heeft een vette, olijfkleurige huid terwijl ik een droog, bleek vel heb. Aangezien zij in haar jonge jaren last had van acné heeft ze me wel verplicht mijn gezicht goed te reinigen, maar voor de rest hebben we niets aan elkaars tips (lacht) Mijn moeder is een natuurlijke schoonheid die heel vaak -ok, altijd- haar nachtcrème vergeet terwijl ik als een bezetene ieder serum en elke crème test. Zij zweert al twintig jaar bij dezelfde shu uemura lipsticktint terwijl mijn collectie varieert van paars tot oranje en zelfs goud. Zonnecrème vinden we beiden wel belangrijk, al smeert zij een factor vijftien terwijl ik zonder een dikke laag vijftig niet buiten kom."

(KS)

Laura Van Roey, redactrice Weekend.be "Mijn moeder heeft me altijd op het hart gedrukt zo natuurlijk mogelijk te blijven. Ik draag dan ook zelden make-up en felle kleuren op mijn gezicht zijn echt niets voor mij. Ook zei ze me dat ik elke ochtend en avond mijn gezicht grondig moest reinigen en dat doe ik nu dus rigoureus." Renske De Maesschalck, redactrice Weekend.be "Mijn moeder vindt een mooie, gezonde huid heel belangrijk. Het smeren van zonnecrème is me bijna op Pavloviaanse wijze aangeleerd en foundation mocht ik in mijn tienerjaren nooit smeren. Mijn moeder is ook de vrouw die me op mijn 25e al aanraadde om met antirimpelcrème te starten." Katrin Swartenbroux, redactrice Weekend.be "Mijn moeder en ik hebben de tegenovergestelde huid: zij heeft een vette, olijfkleurige huid terwijl ik een droog, bleek vel heb. Aangezien zij in haar jonge jaren last had van acné heeft ze me wel verplicht mijn gezicht goed te reinigen, maar voor de rest hebben we niets aan elkaars tips (lacht) Mijn moeder is een natuurlijke schoonheid die heel vaak -ok, altijd- haar nachtcrème vergeet terwijl ik als een bezetene ieder serum en elke crème test. Zij zweert al twintig jaar bij dezelfde shu uemura lipsticktint terwijl mijn collectie varieert van paars tot oranje en zelfs goud. Zonnecrème vinden we beiden wel belangrijk, al smeert zij een factor vijftien terwijl ik zonder een dikke laag vijftig niet buiten kom."(KS)