De voluptueuze blondine mocht haar rode Marilyn Monroe-lipstick inruilen voor een zwoel taupekleurig exemplaar. Dromerig aangezette ogen met gouden oogschaduw, een zachte blush en paarskleurige nagellak vervolledigen het plaatje.

Het Mediterrane kleurenpallet ontstond tijdens de SS11-shows, waarvoor het ontwerpersduo samenwerkte met make-upartiest Pat McGrath.

"Deze make-up interpreteert de Siciliaanse cultuur op een frisse, nieuwe manier", filosofeert Stefano Gabbana. "We fantaseerden over de schatkist van een jonge bruid, vol dierbare bezittingen en herinneringen uit het verleden en het heden die de sleutel tot haar toekomst zullen vormen."

Benieuwd of de toekomstige bruid Kate Middleton hier haar inspiratie zal halen.

Katrin Swartenbroux

De voluptueuze blondine mocht haar rode Marilyn Monroe-lipstick inruilen voor een zwoel taupekleurig exemplaar. Dromerig aangezette ogen met gouden oogschaduw, een zachte blush en paarskleurige nagellak vervolledigen het plaatje. Het Mediterrane kleurenpallet ontstond tijdens de SS11-shows, waarvoor het ontwerpersduo samenwerkte met make-upartiest Pat McGrath. "Deze make-up interpreteert de Siciliaanse cultuur op een frisse, nieuwe manier", filosofeert Stefano Gabbana. "We fantaseerden over de schatkist van een jonge bruid, vol dierbare bezittingen en herinneringen uit het verleden en het heden die de sleutel tot haar toekomst zullen vormen." Benieuwd of de toekomstige bruid Kate Middleton hier haar inspiratie zal halen. Katrin Swartenbroux