Een maand geleden maakte Dolce & Gabbana bekend dit jaar voor het eerst een make-uplijn te lanceren (www.knack.be/weekend/nl/beauty/nieuws/). Nu onthult het Italiaanse ontwerpersduo zijn indrukwekkende uithangbord: Scarlett Johansson. De actrice, die de herinnering aan Marilyn Monroe moet oproepen, poseerde voor de campagne in een studio in Londen, liggend op bed.

Johansson is in de reclame niet aan haar proefstuk toe. Eerder was ze ook al het gezicht van Louis Vuitton, Reebok en L'Oréal Paris. "Scarlett is een zelfzekere vrouw", aldus Stefano Gabbana aan modemagazine Woman's Wear Daily. "Ze is een mooie vrouw en echt sympathiek. Heel erg Dolce & Gabbana".

In de VS ligt de make-upcollectie van Dolce & Gabbana volgende maand in de winkels. In Europa is het nog wachten tot september.

Ann Heylens.

Een maand geleden maakte Dolce & Gabbana bekend dit jaar voor het eerst een make-uplijn te lanceren (www.knack.be/weekend/nl/beauty/nieuws/). Nu onthult het Italiaanse ontwerpersduo zijn indrukwekkende uithangbord: Scarlett Johansson. De actrice, die de herinnering aan Marilyn Monroe moet oproepen, poseerde voor de campagne in een studio in Londen, liggend op bed. Johansson is in de reclame niet aan haar proefstuk toe. Eerder was ze ook al het gezicht van Louis Vuitton, Reebok en L'Oréal Paris. "Scarlett is een zelfzekere vrouw", aldus Stefano Gabbana aan modemagazine Woman's Wear Daily. "Ze is een mooie vrouw en echt sympathiek. Heel erg Dolce & Gabbana". In de VS ligt de make-upcollectie van Dolce & Gabbana volgende maand in de winkels. In Europa is het nog wachten tot september.Ann Heylens.