Het Franse beautymerk Sampar brengt 'Glamour Shot Mat Perfection' op de markt, een crème speciaal ontwikkeld voor de glimmende huid. De transparante concealer corrigeert de glanzende T-zone en houdt tot zes uur lang dus je hoeft je gezicht niet de hele tijd bij te werken. Bovendien brengt ze de talgafscheiding terug in evenwicht en doet ze wijde poriën zichtbaar verkleinen. Sampar belooft ons een langdurig effect op lange termijn.

De crème bevat ingrediënten zoals linzenextract dat het glimmen tegengaat en de huid een gladde textuur geeft. Er zit ook kastanje-extract in dat de roodheid vermindert en de poriën verkleint en Sampar's 'Urban Advance Complex', een serum dat de huid reactiveert en herstelt van stress.

De 'Glamour Shot Mat Perfection' kost 22 euro voor 15 ml en is te exclusief koop bij Planet Parfum of op www.sampar.com

Het Franse beautymerk Sampar brengt 'Glamour Shot Mat Perfection' op de markt, een crème speciaal ontwikkeld voor de glimmende huid. De transparante concealer corrigeert de glanzende T-zone en houdt tot zes uur lang dus je hoeft je gezicht niet de hele tijd bij te werken. Bovendien brengt ze de talgafscheiding terug in evenwicht en doet ze wijde poriën zichtbaar verkleinen. Sampar belooft ons een langdurig effect op lange termijn. De crème bevat ingrediënten zoals linzenextract dat het glimmen tegengaat en de huid een gladde textuur geeft. Er zit ook kastanje-extract in dat de roodheid vermindert en de poriën verkleint en Sampar's 'Urban Advance Complex', een serum dat de huid reactiveert en herstelt van stress. De 'Glamour Shot Mat Perfection' kost 22 euro voor 15 ml en is te exclusief koop bij Planet Parfum of op www.sampar.com