Roman Coppola en Wes Anderson maken kortfilm Pradaparfum

Miuccia Prada koos een kort en krachtig filmpje om haar nieuwe parfum, Candy L’Eau, te promoten.

De Italiaanse ontwerpster Miuccia Prada koos een kort en krachtig filmpje om haar nieuwe parfum, Candy L’Eau, te promoten. Dat in samenwerking met de bekende filmregisseurs Roman Coppola en Wes Anderson.

Als het gaat om de nieuwsgierigheid van Prada fans op te wekken, is Miuccia er als de kippen bij. In de nieuwe campagnevideo van 12 seconden worden we opgewarmd voor meer Prada Candy L’Eau. Wat we nu al zien is de charmante Lea Seydoux in het bekende bloemenkleed uit Prada’s meest recente collectie, die als ‘Candy’ gretig in de popcorn vliegt met een stel dandy’s aan haar zijde.

Bekroonde regisseurs

Prada riep de hulp in van de twee succesvolle regisseurs Wes Anderson en Roman Coppola om het filmpje aan elkaar te breien. De regisseurs die een award wonnen voor de film ‘Moonrise Kingdom’, maakten van dit exemplaar ook eentje om niet bij weg te zappen.

Voorproefje

Voorlopig moeten we het stellen met een voorproefje van amper twaalf seconden, maar vanaf 25 maart geeft het Italiaanse merk wekelijks langere clips vrij en binnen een maand kunnen we het volledige resultaat verwachten. We zijn alvast benieuwd hoe het romantische verhaal evolueert in de komende weken. (JJ)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content