Van 10 augustus tot en met 15 oktober reist het Franse beautymerk RoC met 'RoC on Tour' het hele land door om vrouwen huidadvies te geven.

Het merk biedt haar kennis en expertise aan en zal vragen over huidveroudering en verzorging beantwoorden. RoC verkondigt in haar visie dat het combineren van wetenschappelijke technologieën en 'cosmetisch welzijn' dé methode is voor het creëeren van de ideale huidverzorging.

Beautybus

Een speciale RoC-Truck zal op verschillende plaatsen in België halt houden. U kunt er gratis een kijkje nemen en een huidanalyse laten uitvoeren. Experts geven vervolgens advies en staaltjes mee voor uw huidtype.

Wilt u weten wanneer de RoC on Tourbus stopt in jouw buurt? Surf naar www.RoC.be, of kijk op de facebookpagina van het merk.(AH)

Van 10 augustus tot en met 15 oktober reist het Franse beautymerk RoC met 'RoC on Tour' het hele land door om vrouwen huidadvies te geven. Het merk biedt haar kennis en expertise aan en zal vragen over huidveroudering en verzorging beantwoorden. RoC verkondigt in haar visie dat het combineren van wetenschappelijke technologieën en 'cosmetisch welzijn' dé methode is voor het creëeren van de ideale huidverzorging.Beautybus Een speciale RoC-Truck zal op verschillende plaatsen in België halt houden. U kunt er gratis een kijkje nemen en een huidanalyse laten uitvoeren. Experts geven vervolgens advies en staaltjes mee voor uw huidtype. Wilt u weten wanneer de RoC on Tourbus stopt in jouw buurt? Surf naar www.RoC.be, of kijk op de facebookpagina van het merk.(AH)