Robert Pattinson is nieuw gezicht van Dior Homme

© Reuters

Modehuis Dior bevestigt eindelijk de geruchten. De populaire acteur zal poseren voor de nieuwe campagne van het Dior Homme parfum.

Modehuis Dior bevestigt eindelijk de geruchten. De populaire acteur zal poseren voor de nieuwe campagne van het Dior Homme parfum. Dat schrijft The Telegraph.

Vorig jaar werd er al volop gespeculeerd over een nieuwe Dior campagne met Robert Pattinson maar dat nieuws werd maar niet bevestigd. Nu geeft het modehuis eindelijk toe dat ze Pattinson gestrikt hebben voor hun nieuwe campagne. “We zijn blij om aan te kondigen dat Robert Pattinson het nieuwe gezicht wordt voor Dior Homme. De nieuwe campagne wordt gefotografeerd door kunstenares Nan Goldin en gefilmd door de Frans-Griekse regisseur Romain Gavras”, aldus Dior.

Fotografe Nan Goldin is bekend om haar rauwe portretten van zichzelf en haar vriendenkring in de jaren tachtig. Eerder fotografeerde ze al campagnes voor Bottega Veneta en Jimmy Choo. Romain Gavras is dan weer verantwoordelijk voor de muziekvideo’s ‘Born Free’ en ‘Bad Girls’ van M.I.A.

Expliciete campagne

Volgens E! News tekende de acteur in 2012 al een contract van 12 miljoen dollar bij Dior. Een reporter van de Britse krant The Sun beweert dan weer dat de campagne heel expliciete beelden bevat van Pattinson in bloot bovenlijf vurig kussend met enkele vrouwelijke modellen. Volgens hem balanceert de campagne op het randje van wat publiceerbaar is in de reclamewereld. Het is vermoedelijk nog wachten tot de herfst eer de Dior campagne met Pattinson wordt gelanceerd.

Met de nieuwe parfumcampagne sluit R-Patz aan bij het rijtje van Dior gezichten waar ook sterren zoals Jude Law, Natalie Portman en Charlize Theron deel van uitmaken. (AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content