Rituals brengt yogacollectie uit

Het Nederlandse cosmetica- en verzorgingsmerk Rituals brengt in augustus een kleine collectie op de markt met yogakleding en home wear.

Het Nederlandse cosmetica- en verzorgingsmerk Rituals brengt in augustus een kleine collectie yogakleding en home wear op de markt. Rituals stelde zopas zijn nieuwe lijn voor in Amsterdam.

De yoga en homewear-lijn bestaat uit drie tops, drie broeken, een vest en een jurk voor vrouwen en is verkrijgbaar in vijf kleuren, meldt de Nederlandse modesite Fashionunited.nl. Ook voor mannen zijn er twee T-shirts en een broek. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen. Volgens marketingmanager Eva Elias wilde Rituals een lijn brengen “die aanvoelt als een tweede huid”.

Rituals werd tien jaar geleden opgericht door Raymond Cloosterman. In die periode is het uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 120 winkels in tien Europese landen. Cloosterman: “De crisis is goed voor ons geweest. Consumenten zijn kritischer op prijs, maar blijven zichzelf verwennen en cadeautjes kopen. Rituals heeft mooie winkels en producten voor een redelijke prijs en dat spreekt mensen aan.”

AH.

Prijzen Rituals yoga-en homewearlijn: 27,90 euro voor een top; 44,90 euro voor een broek en 54,90 euro voor het vest.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content