Cosmeticamerk Rimmel heeft een voorkeur voor "rock chic", zo blijkt ook nu weer uit de keuze van zijn nieuwe gezicht. Na Kate Moss, Lily Cole en Sophie Ellis-Bextor, gaat ook Georgia Jagger op de reclameaffiches prijken. De dochter van Mick Jagger en Jerry Hall is te zien vanaf de lente van 2010.

"We hadden een ruimer palet van gezichten nodig om ons aanbod aan make-up te tonen", aldus Stephen Mormoris van Coty, de groep waar Rimmel toe behoort. "Want ook Kate Moss blijft ons uithangbord."

De keuze van Rimmel viel op Jagger omdat ze "edgy, experimenteel en provocerend" is. Georgia Jagger is trouwens een rijzende ster. Ze poseerde al voor Hudson Jeans en haalde ook de cover van de Britse Vogue. De zeventienjarige is daarmee goed op weg om in de voetsporen van haar moeder -een voormalig topmodel- te treden.

Naast Georgia Jagger wordt ook Coco Rocha, winnares van een Ierse danswedstrijd, een gezicht van Rimmel. Het merk is nu nog op zoek naar modellen met een verschillende ethnische achtergrond. "Rimmel vertegenwoordigt de Londense look, die jongeren overal in de wereld aanspreekt. En zij kijken naar Londen als het centrum van multiculturalisme en vrijheid van meningsuiting", aldus Mormoris.

Ann Heylens.

Cosmeticamerk Rimmel heeft een voorkeur voor "rock chic", zo blijkt ook nu weer uit de keuze van zijn nieuwe gezicht. Na Kate Moss, Lily Cole en Sophie Ellis-Bextor, gaat ook Georgia Jagger op de reclameaffiches prijken. De dochter van Mick Jagger en Jerry Hall is te zien vanaf de lente van 2010. "We hadden een ruimer palet van gezichten nodig om ons aanbod aan make-up te tonen", aldus Stephen Mormoris van Coty, de groep waar Rimmel toe behoort. "Want ook Kate Moss blijft ons uithangbord."De keuze van Rimmel viel op Jagger omdat ze "edgy, experimenteel en provocerend" is. Georgia Jagger is trouwens een rijzende ster. Ze poseerde al voor Hudson Jeans en haalde ook de cover van de Britse Vogue. De zeventienjarige is daarmee goed op weg om in de voetsporen van haar moeder -een voormalig topmodel- te treden. Naast Georgia Jagger wordt ook Coco Rocha, winnares van een Ierse danswedstrijd, een gezicht van Rimmel. Het merk is nu nog op zoek naar modellen met een verschillende ethnische achtergrond. "Rimmel vertegenwoordigt de Londense look, die jongeren overal in de wereld aanspreekt. En zij kijken naar Londen als het centrum van multiculturalisme en vrijheid van meningsuiting", aldus Mormoris.Ann Heylens.