100 jaar is het verzorgingsmerk Nivea geworden, en dat mag Rihanna komen meevieren. De RnB-diva werd als muze uitverkoren voor de volgende Nivea-campagne.

De nieuwe campagne "100 Years Skincare for Life" verschijnt in mei en zal worden opgefleurd door een weinig verhullende Rihanna. Die bedankte onlangs nog Playboy-baas Hugh Hefner voor de cover van zijn wereldbekende naaktmagazine. Ze blijft nu ook trouw aan haar principes en verlangt van Nivea een klassevolle reportage.

Het cosmeticabedrijf - dat ook sponsor is van de volgende Rihanna-tournee (Loud) - kijkt met enthousiasme uit naar de samenwerking: "We zijn heel opgetogen dat Rihanna onze honderdste verjaardag wil meevieren. Ze zal ook een nieuwe generatie Nivea-fans aanspreken", verklaart Markus Pinger, raadslid van Nivea.

Ghizlaine Chérif/Vincent Fobelets

100 jaar is het verzorgingsmerk Nivea geworden, en dat mag Rihanna komen meevieren. De RnB-diva werd als muze uitverkoren voor de volgende Nivea-campagne. De nieuwe campagne "100 Years Skincare for Life" verschijnt in mei en zal worden opgefleurd door een weinig verhullende Rihanna. Die bedankte onlangs nog Playboy-baas Hugh Hefner voor de cover van zijn wereldbekende naaktmagazine. Ze blijft nu ook trouw aan haar principes en verlangt van Nivea een klassevolle reportage. Het cosmeticabedrijf - dat ook sponsor is van de volgende Rihanna-tournee (Loud) - kijkt met enthousiasme uit naar de samenwerking: "We zijn heel opgetogen dat Rihanna onze honderdste verjaardag wil meevieren. Ze zal ook een nieuwe generatie Nivea-fans aanspreken", verklaart Markus Pinger, raadslid van Nivea.Ghizlaine Chérif/Vincent Fobelets