Er lijkt niets te bestaan dat Rihanna niet kan verwezenlijken. Na haar succesvolle collectie voor het Britse merk River Island, zet ze nu ook haar eerste stapjes in de cosmeticawereld.

Zoals vorige maand al aangekondigd werd, brengt de Amerikaanse popzangeres een eigen make-upcollectie voor het cosmeticalabel MAC op de markt. Nieuwsgierigen hoeven niet langer te wachten, want de popdiva licht nu al een tipje van de sluier met de voorstelling van de 'RiRi Woo Lipstick'.

Wie Rihanna zegt, zegt rode lippen. De zangeres maakte immers van felrode lippen haar handelsmerk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze rode lipstick het eerste exemplaar vormt van haar make-upcollectie. De kersenrode, matte lipstick is geïnspireerd op de 'Ruby Woo Lipstick', de all time favorite van Rihanna uit het MAC-gamma.

Wie ook graag lippen à la RiRi wil bemachtigen, zal toch nog even geduld moeten hebben. De 'RiRi Woo' ligt vanaf 3 mei in alle MAC-winkels. (ADC)

Er lijkt niets te bestaan dat Rihanna niet kan verwezenlijken. Na haar succesvolle collectie voor het Britse merk River Island, zet ze nu ook haar eerste stapjes in de cosmeticawereld. Zoals vorige maand al aangekondigd werd, brengt de Amerikaanse popzangeres een eigen make-upcollectie voor het cosmeticalabel MAC op de markt. Nieuwsgierigen hoeven niet langer te wachten, want de popdiva licht nu al een tipje van de sluier met de voorstelling van de 'RiRi Woo Lipstick'. Wie Rihanna zegt, zegt rode lippen. De zangeres maakte immers van felrode lippen haar handelsmerk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze rode lipstick het eerste exemplaar vormt van haar make-upcollectie. De kersenrode, matte lipstick is geïnspireerd op de 'Ruby Woo Lipstick', de all time favorite van Rihanna uit het MAC-gamma. Wie ook graag lippen à la RiRi wil bemachtigen, zal toch nog even geduld moeten hebben. De 'RiRi Woo' ligt vanaf 3 mei in alle MAC-winkels. (ADC)