Rihanna onthult laatste collectie voor MAC

© Facebook

De finale collectie van Rihanna voor M.A.C. zal op tijd voor Kerstmis in de winkelrekken liggen.

De finale collectie van Rihanna voor M.A.C. zal op tijd voor Kerstmis in de winkelrekken liggen.

Dit jaar sloot Rihanna onder meer een deal met cosmeticagigant M.A.C., naast bijvoorbeeld ook River Island, om samen enkele make-upcollecties op de markt te brengen. De eerste collectie verscheen in februari, en recent is er nog een collectie van RiRi uitgekomen. Dat de samenwerking een schot in de roos was, werd al snel duidelijk. Zo was de lipstick ‘RiRi Woo’ uitverkocht in amper drie uurtjes. Een klassieker onder de lipsticks was geboren.

Finale collectie

Nu brengt Rihanna opnieuw een collectie uit voor M.A.C., maar hiermee loopt ook meteen hun samenwerking ten einde. Na een jaar vol succesvolle collecties gaan de wegenvan Rihanna en M.A.C. uit elkaar, maar hun wegen gaan in schoonheid uit elkaar. Zo brengt Rihanna nog een allerlaatste collectie op de markt die, net als de vorige collectie, zal worden uitgebracht in een lichtroze verpakking. De klassieker ‘RiRi Woo’ zal opnieuw in de collectie worden uitgebracht, net als twee nieuwe lipsticktinten, ‘Pleasure Bomb’ en ‘Bad Gal RiRi’. Daarnaast bevat de collectie ook nagellak, eyeliner, oogschaduw, twee borsteltjes enzovoort.

De collectie van RiRi voor MAC Holiday komt uit op 5 december, exclusief in Selfridges Londen, maar zal over de hele wereld verkocht worden vanaf 12 december. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content