Rihanna lanceert derde parfum

© Reuters

Nude by Rihanna zal vanaf eind november in de winkels liggen.

De Amerikaanse zangeres Rihanna brengt een nieuw parfum uit. Nude by Rihanna zal vanaf eind november in de Amerikaanse winkels liggen. Dat meldt WWD. Het is ondertussen al het derde parfum dat de zangeres uitbrengt. Eerder waren er al Reb’l Fleur en Rebelle. “Toen ik mijn eerste parfum ontwikkelde wou ik een heel sterke en gewaagde geur creëren. Met Nude ga ik iets meer de persoonlijke kant op”, aldus Rihanna tegen WWD.

De compositie van de geur bestaat uit guava, mandarijn en peer, geuren die de zangeres doen denken aan haar jeugd in Barbados. Verder bevat het parfum ook sinaasappelbloesem, gardenia en vanille.

Rihanna is ook zelf te zien op de foto’s op de verpakking die genomen zijn door Tony Duren. De oorspronkelijke foto’s van Rihanna waren in lingerie, maar die werden te ‘opwindend’ beschouwd waardoor er voor een bravere versie is gekozen.

Het parfum wordt eind november gelanceerd bij de Amerikaanse winkelketen Macy’s en kost tussen de 49 dollar en 59 dollar. Het is nog niet gekend wanneer het parfum in België beschikbaar zal zijn. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content