Elk jaar lanceert beautylabel MAC een beperkte editie Viva Glam lippenstift, ten voordele van het MAC AIDS fonds. Vertegenwoordigers van dit initiatief zijn steeds bekende gezichten die staan voor diversiteit in leeftijd, geslacht en ras. Na drag queen en Amerikaans tv-persoonlijkheid RuPaul, topmodel Linda Evangelista, zanger Elton John en - vorig jaar - Lady Gaga, valt de eer in 2012 te beurt aan het duo Nicki en Ricky.

Terwijl u dit bericht leest, zitten beide zangtalenten al in Miami voor de campagne met topfotograaf David La Chapelle. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de beelden, die met Ricky's zuiderse charisma en Nicki's colour blocking skills ongetwijfeld muy caliente worden. (VF)

Elk jaar lanceert beautylabel MAC een beperkte editie Viva Glam lippenstift, ten voordele van het MAC AIDS fonds. Vertegenwoordigers van dit initiatief zijn steeds bekende gezichten die staan voor diversiteit in leeftijd, geslacht en ras. Na drag queen en Amerikaans tv-persoonlijkheid RuPaul, topmodel Linda Evangelista, zanger Elton John en - vorig jaar - Lady Gaga, valt de eer in 2012 te beurt aan het duo Nicki en Ricky. Terwijl u dit bericht leest, zitten beide zangtalenten al in Miami voor de campagne met topfotograaf David La Chapelle. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de beelden, die met Ricky's zuiderse charisma en Nicki's colour blocking skills ongetwijfeld muy caliente worden. (VF)