Cosmeticabedrijf Revlon heeft een nieuwe ster ingelijfd: de Amerikaanse actrice Jennifer Connelly. De zevenendertigjarige actrice, die in 2001 een Oscar won voor haar rol in A Beautiful Mind, was eerder al het gezicht van Balenciaga. Ze is getrouwd met Wimbledonster Paul Bettany en treedt in het najaar op in de advertentiecampagne van Revlon. Ze zal ook deelnemen aan een reeks liefdadigheidsprojecten van het merk.

Volgens David Kennedy, ceo van Revlon, is Jennifer Connelly "een opengebloeide vrouw, moeder en actrice en weerspiegelt haar succes de geest van Revlon".

Jessica Alba, Halle Berry, Jerry Hall, Kate Bosworth and Lucy Liu gingen haar al voor.

Ann Heylens.

Cosmeticabedrijf Revlon heeft een nieuwe ster ingelijfd: de Amerikaanse actrice Jennifer Connelly. De zevenendertigjarige actrice, die in 2001 een Oscar won voor haar rol in A Beautiful Mind, was eerder al het gezicht van Balenciaga. Ze is getrouwd met Wimbledonster Paul Bettany en treedt in het najaar op in de advertentiecampagne van Revlon. Ze zal ook deelnemen aan een reeks liefdadigheidsprojecten van het merk.Volgens David Kennedy, ceo van Revlon, is Jennifer Connelly "een opengebloeide vrouw, moeder en actrice en weerspiegelt haar succes de geest van Revlon". Jessica Alba, Halle Berry, Jerry Hall, Kate Bosworth and Lucy Liu gingen haar al voor.Ann Heylens.