Hollywoodsterren die er nog geen hebben, zijn veeleer uitzondering dan regel. Actrice Reese Witherspoon was er zo een. Maar niet voor lang meer, want ze heeft een deal gesloten met Avon en lanceert dit najaar haar eerste parfum: In Bloom by Reese Witherspoon. De voorbije twee jaar was de 33-jarige Oscarwinnares al het uithangbord van Avon.

"Het was een unieke ervaring voor mij want ik had er geen idee van hoe je parfum kan maken", aldus Witherspoon aan modemagazine WWD. "Maar ik vond het fantastisch. Ik ben zelf erg meisjesachtig en dol op make-up en parfum".

In Bloom komt normaal gezien op de markt in november. Avon werkte eerder al samen met designers als Emanuel Ungaro en Christian Lacroix en met celebrities als Derek Jeter en Patrick Dempsey.

Ann Heylens.

Hollywoodsterren die er nog geen hebben, zijn veeleer uitzondering dan regel. Actrice Reese Witherspoon was er zo een. Maar niet voor lang meer, want ze heeft een deal gesloten met Avon en lanceert dit najaar haar eerste parfum: In Bloom by Reese Witherspoon. De voorbije twee jaar was de 33-jarige Oscarwinnares al het uithangbord van Avon. "Het was een unieke ervaring voor mij want ik had er geen idee van hoe je parfum kan maken", aldus Witherspoon aan modemagazine WWD. "Maar ik vond het fantastisch. Ik ben zelf erg meisjesachtig en dol op make-up en parfum". In Bloom komt normaal gezien op de markt in november. Avon werkte eerder al samen met designers als Emanuel Ungaro en Christian Lacroix en met celebrities als Derek Jeter en Patrick Dempsey. Ann Heylens.