Wie zich in juli of augustus onder handen laat nemen in de Antwerpse Concept Store van het Belgische beautylabel Rainpharma kan nadien zelf beslissen hoeveel er betaald wordt.

Het principe 'pay what you feel is right' zal de komende twee maanden gelden bij Rainpharma in Antwerpen. Wie zich bijvoorbeeld laat verwennen met een hot stone massage of een gelaatsverzorging bepaalt zelf hoeveel euro zij uit de portefeuille haalt. Niet zozeer dat je dan betaalt wat je wilt, want iedereen wil zo weinig mogelijk betalen, maar een bedrag legt waar je je goed bij voelt.

Dit experiment getuigt van een groot vertrouwen in hun klanten. Om te benadrukken dat het niet zomaar een 'weggeefactie' is, geeft Rainpharma nog enkele factoren mee die je kunnen helpen in je beslissing. Dat het beautylabel haar werknemers een eerlijk loon wil geven, dat ze gevestigd zijn op een toplocatie in Antwerpen en dat de producten plantaardig zijn én in België geproduceerd worden.

In september zal Rainpharma dan de resultaten bekendmaken van hun experiment. Benieuwd hoe hun klanten zullen reageren. (AB)

Wie zich in juli of augustus onder handen laat nemen in de Antwerpse Concept Store van het Belgische beautylabel Rainpharma kan nadien zelf beslissen hoeveel er betaald wordt.Het principe 'pay what you feel is right' zal de komende twee maanden gelden bij Rainpharma in Antwerpen. Wie zich bijvoorbeeld laat verwennen met een hot stone massage of een gelaatsverzorging bepaalt zelf hoeveel euro zij uit de portefeuille haalt. Niet zozeer dat je dan betaalt wat je wilt, want iedereen wil zo weinig mogelijk betalen, maar een bedrag legt waar je je goed bij voelt.Dit experiment getuigt van een groot vertrouwen in hun klanten. Om te benadrukken dat het niet zomaar een 'weggeefactie' is, geeft Rainpharma nog enkele factoren mee die je kunnen helpen in je beslissing. Dat het beautylabel haar werknemers een eerlijk loon wil geven, dat ze gevestigd zijn op een toplocatie in Antwerpen en dat de producten plantaardig zijn én in België geproduceerd worden.In september zal Rainpharma dan de resultaten bekendmaken van hun experiment. Benieuwd hoe hun klanten zullen reageren. (AB)