Le Mas de Pierre kijkt uit over het artistieke Provencaalse dorpje Saint-Paul de Vence, dichtbij Nice. Het hotel omvat zeven luxueuze optrekjes met elk een tiental kamers gegroepeerd rond een muzikaal zwembad (wanneer u met het hoofd onder water zwemt, hoort u muziek). De omliggende tuin van olijf-en appelsienenbomen is met zijn beeldhouwwerken een klein openluchtmuseum.

Het vijfsterrenhotel werd amper vijf jaar geleden werd gebouwd. De sfeer is romantisch, provencaals, koloniaal. Tegelijkertijd luxueus en warm. Diverse moestuinen voorzien de chef van Table de Pierre, het gastronomische restaurant van het etablissement, elke dag van verse groenten. Dankzij een serre met orchideeën zijn de bar, lobby en restaurant telkens weer opgefrist met nieuwe bloemen.

Fleurige spa
Maar we zijn er voor hun gezellige wellnesscentrum. Dat bevindt zich in de vorm van privé-cabines langs de rand van het zwembad. Hammam en jacuzzi vormen de basis. De massage in open lucht, tijdens dewelke de diverse bloemengeuren uit tuin u tegemoet komen, is een aanrader. Bijzonder is ook de relaxtieruimte met sterrenhemel, die de mogelijkheid tot chromotherapie biedt, een lichttheraphie met relaxerende werking.

Onze favorieten: De Zweedse massage en de energiemassage die tegelijkertijd een relaxerende en dynamiserende werking hebben. We komen buiten op een klein wolkje, zen en vol energie. Eveneens een aanrader: de reinigende gelaatseverzorging gevolgd door een gezichtscontourbehandeling.

Caroline Lallemand.

Le Mas de Pierre kijkt uit over het artistieke Provencaalse dorpje Saint-Paul de Vence, dichtbij Nice. Het hotel omvat zeven luxueuze optrekjes met elk een tiental kamers gegroepeerd rond een muzikaal zwembad (wanneer u met het hoofd onder water zwemt, hoort u muziek). De omliggende tuin van olijf-en appelsienenbomen is met zijn beeldhouwwerken een klein openluchtmuseum. Het vijfsterrenhotel werd amper vijf jaar geleden werd gebouwd. De sfeer is romantisch, provencaals, koloniaal. Tegelijkertijd luxueus en warm. Diverse moestuinen voorzien de chef van Table de Pierre, het gastronomische restaurant van het etablissement, elke dag van verse groenten. Dankzij een serre met orchideeën zijn de bar, lobby en restaurant telkens weer opgefrist met nieuwe bloemen. Fleurige spa Maar we zijn er voor hun gezellige wellnesscentrum. Dat bevindt zich in de vorm van privé-cabines langs de rand van het zwembad. Hammam en jacuzzi vormen de basis. De massage in open lucht, tijdens dewelke de diverse bloemengeuren uit tuin u tegemoet komen, is een aanrader. Bijzonder is ook de relaxtieruimte met sterrenhemel, die de mogelijkheid tot chromotherapie biedt, een lichttheraphie met relaxerende werking. Onze favorieten: De Zweedse massage en de energiemassage die tegelijkertijd een relaxerende en dynamiserende werking hebben. We komen buiten op een klein wolkje, zen en vol energie. Eveneens een aanrader: de reinigende gelaatseverzorging gevolgd door een gezichtscontourbehandeling.Caroline Lallemand.