Cosmetica-en modehuizen halen hun inspiratie tegenwoordig niet meer in Hollywood, maar in Washington. Onder de indruk van de stijl van de nieuwe presidentsvrouw creÃ"erde cosmeticamerk Khuraira een Lady Obama-lipstick. Het is een warme, bronzen lippenkleur geworden, zoals de First Lady er zelf vaak draagt.

De naam van Michelle Obama wordt niet uitsluitend voor het geldgewin gebruikt. Want twintig procent van de opbrengst gaat naar de Breast Cancer Network of Strength, een stichting die de levenskwaliteit van borstkankerpatiÃ"nten helpt te bevorderen.

De Michelle Obama-lipstick zal zo'n 20 dollar (15 euro) kosten.

Ann Heylens.

Cosmetica-en modehuizen halen hun inspiratie tegenwoordig niet meer in Hollywood, maar in Washington. Onder de indruk van de stijl van de nieuwe presidentsvrouw creÃ"erde cosmeticamerk Khuraira een Lady Obama-lipstick. Het is een warme, bronzen lippenkleur geworden, zoals de First Lady er zelf vaak draagt.De naam van Michelle Obama wordt niet uitsluitend voor het geldgewin gebruikt. Want twintig procent van de opbrengst gaat naar de Breast Cancer Network of Strength, een stichting die de levenskwaliteit van borstkankerpatiÃ"nten helpt te bevorderen.De Michelle Obama-lipstick zal zo'n 20 dollar (15 euro) kosten. Ann Heylens.