Uit Engels onderzoek blijkt dat te zwaar bijgetekende wenkbrauwen de grootste beautyblunder is. Foundation die slecht is uitgewerkt staat op de tweede plaats. Dat schrijft The Sun.

Dames die graag hun wenkbrauwen epileren om vervolgens bij te tekenen met potlood of make-up: u begaat een beautyblunder! Dat vindt althans het overgrote deel van de meer dan tweeduizend Britse vrouwen die door de drogisterijketen Superdrug werden ondervraagd over beautyfouten.

Na potloodwenkbrauwen volgt slecht aangebrachte foundation. Hierdoor is er een kleurverschil zichtbaar tussen kin en kaaklijn. De look is hopeloos onverzorgd en deze beautyblunder is absoluut niet goed te praten. Je informeren voor je begint de smeren is een gouden tip.

De derde plaats is voor zichtbaar opgespoten lippen. Op die vierde plaats staan te sterk geëpileerde wenkbrauwen, gevolgd door donkere lipliner gecombineerd met lichte lipstick. (LVR)

Uit Engels onderzoek blijkt dat te zwaar bijgetekende wenkbrauwen de grootste beautyblunder is. Foundation die slecht is uitgewerkt staat op de tweede plaats. Dat schrijft The Sun. Dames die graag hun wenkbrauwen epileren om vervolgens bij te tekenen met potlood of make-up: u begaat een beautyblunder! Dat vindt althans het overgrote deel van de meer dan tweeduizend Britse vrouwen die door de drogisterijketen Superdrug werden ondervraagd over beautyfouten. Na potloodwenkbrauwen volgt slecht aangebrachte foundation. Hierdoor is er een kleurverschil zichtbaar tussen kin en kaaklijn. De look is hopeloos onverzorgd en deze beautyblunder is absoluut niet goed te praten. Je informeren voor je begint de smeren is een gouden tip. De derde plaats is voor zichtbaar opgespoten lippen. Op die vierde plaats staan te sterk geëpileerde wenkbrauwen, gevolgd door donkere lipliner gecombineerd met lichte lipstick. (LVR)