Philosophy lanceert feestcollectie rond bijzondere geuren

Denk hierbij aan de geuren ‘Granny’s Apple Pie’, ‘Cupcake’ of ‘Vanillecake’. Bovendien is er veel zorg en aandacht uitgegaan naar de verpakking van de producten.

Denk hierbij aan de geuren ‘Granny’s Apple Pie’, ‘Cupcake’ of ‘Vanillecake’. Bovendien is er veel zorg en aandacht uitgegaan naar de verpakking van de producten.

Philosophy lanceert, naar aanleiding van de eindejaarsfeesten, verschillende boxen met heerlijk geurende producten in. Eerst en vooral is er de box ‘The Cookie Exchange’, die in totaal vier producten bevat. Een shampoo, douchegel, body lotion en lipgloss. Het leuke/originele aan deze beautybox is dat de producten ruiken naar verse cupcakes, die net uit de oven worden gehaald. Zo een hele dag ruiken, stel je voor! Een andere, grotere box is de ‘Fruitcake’. Hierin zitten enkele producten die gebaseerd zijn op fruit en die dan ook naar fruit ruiken. Er zit een shampoo en douchegel in die ruiken naar, jawel vanillecake, maar ook een bodylotion van veenbessen en een scrub van pecannoten.

Maar er zijn nog tal van andere nieuwe welriekende producten in een vrolijk jasje. Zo heb je onder meer een shampoo en douchegel die geuren naar pepermunt. Of misschien hou je wel van heel zoete geuren? Er is namelijk ook een ‘Granny’s Apple Pie’ shampoo en douchegel. Zou ruik je heerlijk naar de verse appeltaart van de oma. Maar er zijn ook combinaties van honing, en sweet cupcake.

Daarnaast is er ook een ‘cherry pinwheel cookie’-lipgloss. Dit product bevat natuurlijke olies en vitaminen die de lippen hydrateren, kalmeren en verzachten. Deze lipgloss geeft niet enkel je lippen wat meer bling-bling, maar bevat ook een heerlijk geurtje.

Deze verschillende producten van Philosophy zijn exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL (winkel of online).

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content