Pharrell Williams ontwerpt tas voor Kiehl’s

Lever 5 lege Kiehl’s flesjes in en ontvang een milieuvriendelijke draagtas ontworpen door de N.E.R.D-frontman

De Amerikaanse muzikant Pharrell Williams ontwierp voor cosmeticamerk Kiehl’s een ecologische draagtas gemaakt uit gerecycleerde Kiehl’s-flessen. De N.E.R.D-frontman doet dat in het kader van een wereldwijde inspanning om recycling en upcycling aan te moedigen.

Om zijn klanten milieubewust te maken, ontwikkelde de New Yorkse leverancier van kwaliteitsvolle huid- en haarverzorgingsproducten een beperkte editie ecologische draagtassen. Iedere tas is ontworpen door muzikant en producer Pharrell Williams en is vervaardigd uit 9 plastic flessen. Klanten kunnen hun lege productflessen, -potten, en -tubes binnenbrengen bij de plaatselijke Kiehl’s-winkel. Voor 5 lege productflessen, -potten en -tubes ontvangt u een draagtas.

Deze actie kadert in het wereldwijde project, ‘Recycle and Be Rewarded’, waarvoor Kiehl’s samenwerkt met ‘Returns Textiles’, een fabrikant van milieuvriendelijke materialen.

Naast de milieuvriendelijke draagtas ontwikkelde Kiehl’s ook ‘een labjas van de nieuwe generatie’. Deze milieuvriendelijke labjas is gemaakt van 10 plastic flessen, en voelt net hetzelfde aan als een klassieke labjas van katoen.

Het ‘Recycle and Be Rewarded’-programma loopt van april tot juni in de Kiehl’s-winkels in Antwerpen, Brussel en Gent.

Lieselot Moerkerke

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content