Harajuku, een district in Tokio, is het trefpunt van hippe jongeren met een opvallende en aparte kledingstijl. Gefascineerd door deze unieke stijl, lanceerde de Amerikaanse zangeres Gwen Stefani drie jaar geleden de kleding- en accessoirelijn Harajuku Lovers, met als slogan A fatal attraction to cuteness.

Cute, of schattig, zijn ze in ieder geval, de vijf bijhorende parfums (EDT 30ml: 33,50 euro) die ze nu lanceert. Iedere flacon heeft een grote dop in de vorm van een popje, met bijpassende namen als Lil Angel en Baby. De parfums variÃ"ren van sensueel bloemig tot poederachtig.

Stefanie Van den Broeck.

In de parfumerie.

Harajuku, een district in Tokio, is het trefpunt van hippe jongeren met een opvallende en aparte kledingstijl. Gefascineerd door deze unieke stijl, lanceerde de Amerikaanse zangeres Gwen Stefani drie jaar geleden de kleding- en accessoirelijn Harajuku Lovers, met als slogan A fatal attraction to cuteness. Cute, of schattig, zijn ze in ieder geval, de vijf bijhorende parfums (EDT 30ml: 33,50 euro) die ze nu lanceert. Iedere flacon heeft een grote dop in de vorm van een popje, met bijpassende namen als Lil Angel en Baby. De parfums variÃ"ren van sensueel bloemig tot poederachtig.Stefanie Van den Broeck. In de parfumerie.