Parfum voor wanhopige huisvrouwen

Fans van ABC-serie Desperate Housewives kunnen binnenkort het parfum dragen van hun favoriete reeks.

Fans van de serie Desperate Housewives kunnen binnenkort ook het parfum dragen van hun favoriete reeks. Deze maand brengt het Duitse LR Health & Beauty Systems vier parfums op de markt gewijd aan de vier beroemde huisvrouwen. Achter het idee zitten het Zweedse ex-model Marcus Schenkenberg, die ooit nog het gezicht was van Versace en Calvin Klein en de Britse zangeres Leona Lewis.

De Desperate Housewives-geuren zijn genoemd naar de personages uit de gelijknamige ABC-serie. “Bree” kreeg noten van appel, witte jasmijn en amber. “Susan” bestaat uit sinaasappel, bloemen, ceder en sandelhout. De geur van “Lynette” bevat citrus, kardamom en muskaat en het Gabrielle-parfum is samengesteld met rozenblaadjes, patchouli en frambozen. Elk flesje draagt het logo van de serie. Hoewel de vier actrices -Marcia Cross, Teri Hatcher, Eva Longoria Parker en Felictiy Huffman op de reclameaffiche prijken – zijn ze zelf niet betrokken bij de deal.

Het is niet de eerste keer dat de dames uit Wisteria Lane inspiratie bieden voor een parfum. In 2006 lanceerde Coty al Desperate Housewives Forbidden Fruit.

LR Health & Beauty Systems verkoopt zijn producten in Europa, AziÔen OceaniÔ. Het is ook actief in BelgiÔ. De parfums zijn beschikbaar aan 34,95 euro voor 50 ml.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content