Het parfum 'Daisy', dat al uitgegroeid is tot een echte klassieker, van Marc Jacobs heeft een kleine transformatie ondergaan. Zo krijgt het parfumflesje een opfrisbeurt voor komende herfstperiode.

Dit speciale flesje wordt in een beperkte oplage uitgebracht. De iconische dop met bloemen krijgt een nieuwe kleur: hot pink. De kleur komt goed tot zijn recht in contrast met de zwarte parfumfles en goudkleurige logo. De knalroze verpakking is versierd met een rand van zwarte margrietjes.

De geur blijft intens naar wilde aardbeien ruiken.

Het speciale flesje is verkrijgbaar vanaf eind oktober. Voor 100 ml betaal je 66 euro. (LVR)

Het parfum 'Daisy', dat al uitgegroeid is tot een echte klassieker, van Marc Jacobs heeft een kleine transformatie ondergaan. Zo krijgt het parfumflesje een opfrisbeurt voor komende herfstperiode. Dit speciale flesje wordt in een beperkte oplage uitgebracht. De iconische dop met bloemen krijgt een nieuwe kleur: hot pink. De kleur komt goed tot zijn recht in contrast met de zwarte parfumfles en goudkleurige logo. De knalroze verpakking is versierd met een rand van zwarte margrietjes. De geur blijft intens naar wilde aardbeien ruiken. Het speciale flesje is verkrijgbaar vanaf eind oktober. Voor 100 ml betaal je 66 euro. (LVR)