Bij de uitreiking van de Fifi Awards (parfumprijzen) op 27 mei in New York, mag Marc Jacobs de Hall of Fame Award van de Fragrance Foundation in ontvangst nemen. Dat meldt modemagazine Woman's Wear Daily. De prijs wordt elk jaar toegekend aan iemand die een "uitzonderlijk vindingrijke, creatieve en toegewijde bijdrage heeft geleverd aan de parfumindustrie".

De Amerikaanse ontwerper lanceerde zijn eerste parfum in 2001 en nadien volgden een aantal succesnummers. Zijn Daisy Marc Jacobs werd vorig jaar door dezelfde instelling nog gelauwerd als "parfum van het jaar".

Ann Heylens.

Bij de uitreiking van de Fifi Awards (parfumprijzen) op 27 mei in New York, mag Marc Jacobs de Hall of Fame Award van de Fragrance Foundation in ontvangst nemen. Dat meldt modemagazine Woman's Wear Daily. De prijs wordt elk jaar toegekend aan iemand die een "uitzonderlijk vindingrijke, creatieve en toegewijde bijdrage heeft geleverd aan de parfumindustrie".De Amerikaanse ontwerper lanceerde zijn eerste parfum in 2001 en nadien volgden een aantal succesnummers. Zijn Daisy Marc Jacobs werd vorig jaar door dezelfde instelling nog gelauwerd als "parfum van het jaar". Ann Heylens.