Elegant, sprakelend, fruitig en warm, ziedaar de vier criteria waaraan een echte Oscar de la Renta-parfum moest voldoen. De couturier, die in oktober op 82-jarige leeftijd overleed, had nog een hand in de ontwikkeling van de geur en het ontwerp van het flesje. 'Extraordinary', genoemd naar bijnaam die de ontwerper gaf aan de vrouwen die hij prees, ligt vanaf april in de Amerikaanse winkels en moet vooral de jonge dames aanspreken. De wereldwijde lancering volgt later.

Oscar werd beschouwd als een van de grootste couturiers ter wereld. Hij stond vooral bekend om zijn rode loper-ontwerpen voor beroemde actrices zoals Sarah Jessica Parker, Penélope Cruz, Anne Hathaway en Amy Adams. Hij kleedde ook maar liefst vijf presidentsvrouwen: Jackie Kennedy, Nancy Reagan, Laura Bush, Hillary Clinton en Michelle Obama.

De nieuwe flacon is de eerste parfum die het modehuis uitbrengt sinds zijn overlijden.

Elegant, sprakelend, fruitig en warm, ziedaar de vier criteria waaraan een echte Oscar de la Renta-parfum moest voldoen. De couturier, die in oktober op 82-jarige leeftijd overleed, had nog een hand in de ontwikkeling van de geur en het ontwerp van het flesje. 'Extraordinary', genoemd naar bijnaam die de ontwerper gaf aan de vrouwen die hij prees, ligt vanaf april in de Amerikaanse winkels en moet vooral de jonge dames aanspreken. De wereldwijde lancering volgt later.Oscar werd beschouwd als een van de grootste couturiers ter wereld. Hij stond vooral bekend om zijn rode loper-ontwerpen voor beroemde actrices zoals Sarah Jessica Parker, Penélope Cruz, Anne Hathaway en Amy Adams. Hij kleedde ook maar liefst vijf presidentsvrouwen: Jackie Kennedy, Nancy Reagan, Laura Bush, Hillary Clinton en Michelle Obama. De nieuwe flacon is de eerste parfum die het modehuis uitbrengt sinds zijn overlijden.