OPI lanceert Astrid Bryan nagellakcollectie

Vlaamse Hollywoodvrouw Astrid Bryan krijgt haar eigen nagellakcollectie bij het prestigieuze merk OPI. De collectie bestaat uit vier tinten en wordt enkel in Vlaanderen en Brussel verkocht.

Als Vlaanderen een it-girl heeft dan is het wel Astrid Bryan. Nadat ze enkele jaren geleden voor haar modellen carrière naar Hollywood verhuisde en er furore maakte in het programma Vlaamse Hollywoodvrouwen gaat het snel voor de Antwerpse schone. Nog geen vier maanden geleden sprak Knackweekend met Astrid Bryan bij de lancering van haar eigen kledinglijn -die overigens op een mum van tijd uitverkocht was- en ondertussen heeft het model ook een eigen nagellakcollectie uitgebracht. Bryan ging in zee met het prestigieuze nagellakmerk OPI en bracht vier ‘amazing’ tinten op de markt.

My Pimped Out Wonderland is hét ultieme Astrid Bryan zwart, een kleur die overheerst in haar garderobe, al heeft ze ook een voorliefde voor fuchsia, die terugkomt in de voering van haar zelfontworpen jurkjes. Ook OPI brengt het knallend roze in een flesje onder de naam Amazing California Love. Een subtiel zilverblauw staat dan weer voor Chillin’ By The Pool, maar onze favoriet moet toch wel het gesofisticeerde nude lakje met de geweldige titel Go Nutty For Donutty zijn.

Bryan is de eerste Europese vrouw die bij het nagellakmerk een collectie uitbrengt. Ze is dan ook ongelofelijk vereerd. “OPI is echt een begrip hier in de states; ik ben dan ook enorm trots om nu met mijn Exclusive OPI Shades in de voetsporen van Katy Perry en Serena Williams te treden.”

Ook bij OPI zijn ze tevreden met de samenwerking. “Astrid heeft een geweldige en sprankelende persoonlijkheid, komt steeds op-en-top stylish voor de dag en is daarenboven een OPI fan”, verklaart Christel Vande Velde, CEO van OPI Belgium-Luxembourg. “Ze is wat mij betreft het voorbeeld van de Amerikaanse cultuur op vlak van hand- en nagelverzorging. In de Verenigde Staten zijn vrouwen, in vergelijking met Belgische dames, veel bewuster bezig met handverzorging. Verzorgde handen en nagels zijn nochtans het visitekaartje van iedere vrouw”, weet Vande Velde. Astrids visie op hand- en nagelverzorging sluit volgens haar dan ook perfect aan bij die van OPI. De Hollywoodgirl liet zich in een interview al ontvallen dat ‘having her nails done’ de enige beautybehandeling is die ze nooit overslaat.

De Astrid Bryan Exclusive OPI Shades zullen vanaf de tweede helft van oktober enkel in Vlaanderen en Brussel verkrijgbaar zijn. De lakjes kosten elk €13,95. Voor verkooppunten kan je terecht op de website van OPI Belgium. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content