Bio-Beauté, de biologische lijn van cosmeticaproducent Nuxe, introduceert een gloednieuw gezichtsmasker dat ontgiftend werkt. Het detoxmasker is gemaakt van biologisch gekweekte sinaasappels.

Met de koude wintermaanden in het vooruitzicht is het belangrijk om je huid en je gezicht goed te verzorgen. Daarom lanceert Bio-Beauté zijn 'Masque Détox Vitaminé' op basis van citrusvruchten en mirteblaadjes. De mirteblaadjes ontgiften de huid en de etherische oliën uit sinaasappel, citroen en mandarijn gaan de huid oplichten en een gezonde gloed geven.

Het masker heeft een actieve textuur, dit wil zeggen dat het doorheen het proces verandert van textuur. Eerst breng je de gelei aan op je gezicht en tijdens het masseren verandert de gelstructuur in een fijne olie. Wanneer je het product met water van je gezicht afwast, transformeert de olie in een melkachtige structuur. Zo is het eenvoudig om de afvalstoffen van je gezicht te verwijderen. (AB)

Ontgiftend vitaminemasker, 50 ml, 19.90 euro. Vanaf januari in de winkels.

Bio-Beauté, de biologische lijn van cosmeticaproducent Nuxe, introduceert een gloednieuw gezichtsmasker dat ontgiftend werkt. Het detoxmasker is gemaakt van biologisch gekweekte sinaasappels.Met de koude wintermaanden in het vooruitzicht is het belangrijk om je huid en je gezicht goed te verzorgen. Daarom lanceert Bio-Beauté zijn 'Masque Détox Vitaminé' op basis van citrusvruchten en mirteblaadjes. De mirteblaadjes ontgiften de huid en de etherische oliën uit sinaasappel, citroen en mandarijn gaan de huid oplichten en een gezonde gloed geven.Het masker heeft een actieve textuur, dit wil zeggen dat het doorheen het proces verandert van textuur. Eerst breng je de gelei aan op je gezicht en tijdens het masseren verandert de gelstructuur in een fijne olie. Wanneer je het product met water van je gezicht afwast, transformeert de olie in een melkachtige structuur. Zo is het eenvoudig om de afvalstoffen van je gezicht te verwijderen. (AB) Ontgiftend vitaminemasker, 50 ml, 19.90 euro. Vanaf januari in de winkels.