Chance ChanelDeze parfum gebruik ik omwille van de bloemige en vanille noten. Het is een zachte geur die duidelijk aanwezig is zonder te domineren.

J'adore DiorNaast het design van het flesje sprak ook de frisse geur me aan. Ik vind het een iets meer 'volwassen' geur, maar toch is het allesbehalve te zwaar.

Miss DiorMomenteel gebruik ik deze geur het vaakst. Het is vooral een jonge, speelse geur.

Blackberry & Bay van Jo MaloneDit parfum heb ik onlangs mogen ontdekken en is minder 'zoet' dan de anderen. Ik wissel af tussen deze geur en Miss Dior.

Chance ChanelDeze parfum gebruik ik omwille van de bloemige en vanille noten. Het is een zachte geur die duidelijk aanwezig is zonder te domineren. J'adore DiorNaast het design van het flesje sprak ook de frisse geur me aan. Ik vind het een iets meer 'volwassen' geur, maar toch is het allesbehalve te zwaar. Miss DiorMomenteel gebruik ik deze geur het vaakst. Het is vooral een jonge, speelse geur. Blackberry & Bay van Jo MaloneDit parfum heb ik onlangs mogen ontdekken en is minder 'zoet' dan de anderen. Ik wissel af tussen deze geur en Miss Dior.