Philosophy 'Grace'Zowel Eternal Grace, Amazing Grace, Inner Grace als Pure Grace zijn voor mij de perfecte geur om overdag op het werk te dragen. Alle vier de geuren zijn licht en laten je 'proper' ruiken zonder overheersend te zijn. Wie iets meer overheersende geuren wil kiest voor het eau de parfum, anderen houden het bij het eau de toilette. De philosphylijn staat sterk genoeg in zijn schoenen om de hele dag te blijven hangen.

Prada Infusion d'IrisMet een topnoot van Iris, aangevuld met oranjebloesem, mediterraan galbanum, Iraanse mastix en Benzoë geven dit frisse, lichte parfum diepgang en gelaagdheid.

Maison Martin Margiela Replica BeachwalkNiet alleen is de verpakking en het concept van dit parfum fantastisch, de geur van citroen, ylang ylang, kokos en zeezout laten je achter in een zilte waas waar je de zandkorrels tussen je tenen bijna kan voelen. Ideaal voor een bloedhete dag.

D&G Anthology 18 La Lune Mijn 'avondparfum' zo u wil. La Lune opent met een frisse noot van bergamot en groene wortel om dan sensueel open te bloeien met witte lelie, iris, leder en sandelhout. Bijzonder rijk en toch vederlicht, precies wat ik verlang van een parfum.

Philosophy 'Grace'Zowel Eternal Grace, Amazing Grace, Inner Grace als Pure Grace zijn voor mij de perfecte geur om overdag op het werk te dragen. Alle vier de geuren zijn licht en laten je 'proper' ruiken zonder overheersend te zijn. Wie iets meer overheersende geuren wil kiest voor het eau de parfum, anderen houden het bij het eau de toilette. De philosphylijn staat sterk genoeg in zijn schoenen om de hele dag te blijven hangen.Prada Infusion d'IrisMet een topnoot van Iris, aangevuld met oranjebloesem, mediterraan galbanum, Iraanse mastix en Benzoë geven dit frisse, lichte parfum diepgang en gelaagdheid. Maison Martin Margiela Replica BeachwalkNiet alleen is de verpakking en het concept van dit parfum fantastisch, de geur van citroen, ylang ylang, kokos en zeezout laten je achter in een zilte waas waar je de zandkorrels tussen je tenen bijna kan voelen. Ideaal voor een bloedhete dag. D&G Anthology 18 La Lune Mijn 'avondparfum' zo u wil. La Lune opent met een frisse noot van bergamot en groene wortel om dan sensueel open te bloeien met witte lelie, iris, leder en sandelhout. Bijzonder rijk en toch vederlicht, precies wat ik verlang van een parfum.