Mary-Kate en Ashley Olsen zijn niet alleen alomtegenwoordig in de modewereld, ze bestormen nu ook de parfummarkt met hun eerste geuren voor volwassenen.
De Olsen-tweeling is extreem perfectionistisch in alles wat ze doen. Dat verklaart hun zakelijk succes en hun steeds groeiende mode-imperium. Binnenkort kunnen ze aan dat imperium ook twee gloednieuwe geuren toevoegen.

Mary-Kate en Ashley brengen komende winter de parfums Elizabeth and James Nirvana White en Black op de markt. De geurtjes zullen exclusief verkrijgbaar zijn bij Sephora en liggen in de winkel vanaf januari, maar zullen tussen 13 en 25 december al in preview beschikbaar zijn.

Elizabeth and James Nirvana Black heeft een sensuele houtachtige geur terwijl Elizabeth and James Nirvana White eerder bloemig ruikt.

Ongeveer twee jaar geleden benaderde Sephora de zussen die meteen enthousiast waren. 'We wisten altijd al dat we een geur voor Elizabeth and James wilden ontwikkelen omdat het erg 'lifestyle' is,' aldus de tweeling in een interview met WWD.

De parfumveteraan Robin Burns stond de zussen bij in hun ontwikkelingsproces dat twee jaar duurde. Ze maakten wel 50 verschillende versies van hun Black-geur vooraleer ze vonden dat het precies juist was. Aan de White-versie werkten ze 'slechts' enkele maanden. We zijn benieuwd of hun perfectionisme zich ook uit in de kwaliteit van de geuren, maar het klinkt alleszins veelbelovend. (LP)

Mary-Kate en Ashley Olsen zijn niet alleen alomtegenwoordig in de modewereld, ze bestormen nu ook de parfummarkt met hun eerste geuren voor volwassenen. De Olsen-tweeling is extreem perfectionistisch in alles wat ze doen. Dat verklaart hun zakelijk succes en hun steeds groeiende mode-imperium. Binnenkort kunnen ze aan dat imperium ook twee gloednieuwe geuren toevoegen. Mary-Kate en Ashley brengen komende winter de parfums Elizabeth and James Nirvana White en Black op de markt. De geurtjes zullen exclusief verkrijgbaar zijn bij Sephora en liggen in de winkel vanaf januari, maar zullen tussen 13 en 25 december al in preview beschikbaar zijn. Elizabeth and James Nirvana Black heeft een sensuele houtachtige geur terwijl Elizabeth and James Nirvana White eerder bloemig ruikt. Ongeveer twee jaar geleden benaderde Sephora de zussen die meteen enthousiast waren. 'We wisten altijd al dat we een geur voor Elizabeth and James wilden ontwikkelen omdat het erg 'lifestyle' is,' aldus de tweeling in een interview met WWD. De parfumveteraan Robin Burns stond de zussen bij in hun ontwikkelingsproces dat twee jaar duurde. Ze maakten wel 50 verschillende versies van hun Black-geur vooraleer ze vonden dat het precies juist was. Aan de White-versie werkten ze 'slechts' enkele maanden. We zijn benieuwd of hun perfectionisme zich ook uit in de kwaliteit van de geuren, maar het klinkt alleszins veelbelovend. (LP)