In een interview met de Huffington Post vertelt de 31-jarige actrice Olivia Wilde waarom ze er in een film heel anders uitziet dan in het werkelijke leven, zelfs wanneer ze - zoals in haar laatste prent Meadowfree - zonder make-up in beeld komt.

Door de zachte belichting en andere geraffineerde filmtechnieken lijken acteurs en actrices de perfecte huid te hebben. Wilde is er zelf helemaal niet zo blij mee om op die manier in beeld te verschijnen: "Mensen denken dat ze er op een bepaalde manier uit moeten zien - de foutloze look die in sommige Hollywood-films gepromoot wordt. Ik zou het als puber fijn gevonden hebben als iemand me had verteld dat het allemaal niet echt is."

Ze wil ook niet dapper genoemd worden om haar verschijning zonder make-up. "Het is zo onnozel. Ik hoor ook niemand zeggen dat mannen dapper zijn omdat ze geen foundation dragen." (MS)

In een interview met de Huffington Post vertelt de 31-jarige actrice Olivia Wilde waarom ze er in een film heel anders uitziet dan in het werkelijke leven, zelfs wanneer ze - zoals in haar laatste prent Meadowfree - zonder make-up in beeld komt.Door de zachte belichting en andere geraffineerde filmtechnieken lijken acteurs en actrices de perfecte huid te hebben. Wilde is er zelf helemaal niet zo blij mee om op die manier in beeld te verschijnen: "Mensen denken dat ze er op een bepaalde manier uit moeten zien - de foutloze look die in sommige Hollywood-films gepromoot wordt. Ik zou het als puber fijn gevonden hebben als iemand me had verteld dat het allemaal niet echt is."Ze wil ook niet dapper genoemd worden om haar verschijning zonder make-up. "Het is zo onnozel. Ik hoor ook niemand zeggen dat mannen dapper zijn omdat ze geen foundation dragen." (MS)