Het Franse cosmeticamerk Nuxe lanceert zijn eerste parfum in mei. De nieuwe vrouwelijke geur, Prodigieux werd gebaseerd op de al bestaande l'Huile Prodigieuse van Nuxe.

De l'Huile Prodigieuse van Nuxe is een populair product, elke zeven seconden de olie verkocht. Daarom koos het merk ervoor om 20 jaar na het lanceren van de succesvolle olie, ook een parfum uit te brengen.

Neus voor inspiratie

Prodigieux Le Parfum werd ontwikkeld door bekende neus, Serge Majoullier. Hij creëerde voor Nuxe een parfum met een betoverende geur. Fruitige noten van bergamot, mandarijn en oranjebloesem maar ook diepere noten zoals vanille en kokosmelk werden verwerkt in het parfum.

Nuxe Prodigieux Le Parfum is verkrijgbaar in de apotheek en parafarmacie in een flacon van 50 ml voor 49,90 euro. (JJ)

Het Franse cosmeticamerk Nuxe lanceert zijn eerste parfum in mei. De nieuwe vrouwelijke geur, Prodigieux werd gebaseerd op de al bestaande l'Huile Prodigieuse van Nuxe. De l'Huile Prodigieuse van Nuxe is een populair product, elke zeven seconden de olie verkocht. Daarom koos het merk ervoor om 20 jaar na het lanceren van de succesvolle olie, ook een parfum uit te brengen. Neus voor inspiratie Prodigieux Le Parfum werd ontwikkeld door bekende neus, Serge Majoullier. Hij creëerde voor Nuxe een parfum met een betoverende geur. Fruitige noten van bergamot, mandarijn en oranjebloesem maar ook diepere noten zoals vanille en kokosmelk werden verwerkt in het parfum. Nuxe Prodigieux Le Parfum is verkrijgbaar in de apotheek en parafarmacie in een flacon van 50 ml voor 49,90 euro. (JJ)