De Franse actrice en muzikante Stéphanie Sokolinski - ook wel bekend als SoKo- kennen wij vooral van haar hit I'll Kill Her, maar in Frankrijk is ze een heuse it-girl. Het is ook de reden waarom Vogue plots aan haar deur stond met een camerateam. Of ze haar beautygeheimen uit de doeken kon doen. De Française deed wat haar gevraagd werd, maar tegelijk ook niet. Oordeel zelf:

Wij houden van de manier hoe SoKo zich het begrip "beauty" helemaal toe-eigent. Ze maakt zichzelf mooi volgens wat zij mooi vindt, niet volgens de standaarddefinitie van mooi. En laat dat nu net een benadering zijn die we ook bij Weekend.be hoog in het vaandel dragen. (KS)

De Franse actrice en muzikante Stéphanie Sokolinski - ook wel bekend als SoKo- kennen wij vooral van haar hit I'll Kill Her, maar in Frankrijk is ze een heuse it-girl. Het is ook de reden waarom Vogue plots aan haar deur stond met een camerateam. Of ze haar beautygeheimen uit de doeken kon doen. De Française deed wat haar gevraagd werd, maar tegelijk ook niet. Oordeel zelf:Wij houden van de manier hoe SoKo zich het begrip "beauty" helemaal toe-eigent. Ze maakt zichzelf mooi volgens wat zij mooi vindt, niet volgens de standaarddefinitie van mooi. En laat dat nu net een benadering zijn die we ook bij Weekend.be hoog in het vaandel dragen. (KS)