Tom Ford (54) mag er best wezen en dat weet hij zelf blijkbaar ook. De ontwerper is opnieuw het gezicht van de parfumcampagne van zijn gelijknamige modehuis. 'Noir Extreme' is de nieuwste telg in de reeks mannengeuren van Tom Ford, wiens lanceringsparty meteen het officieuze slotfeest van de Britse mannenmodeweek was.

Ford is hiermee niet aan zijn poseerproefstuk: hij leukte al eerder zijn eigen campagnes op aan de zijde van Lara Stone en Snejana Onopka. Ook voor 'Noir', de voorganger van 'Noir Extreme' keek Ford zwoel in de lens.

Tom Ford
© Tom Ford

Tom Ford is duidelijk een man die verschillende talenten, zij het interesses heeft. Hij onderbrak zijn toneelopleiding voor architectuurstudies, om vervolgens furore te maken in de modewereld - eerst (voornamelijk) bij de Gucci groep, daarna voor zijn eigen huis. Zijn regiedebuut 'A Single Man' ging in 2009 in premiere op het 66e Filmfestival van Venetië, waar de prent een nominatie voor Gouden Leeuw in de wacht sleepte. (KS)

Tom Ford (54) mag er best wezen en dat weet hij zelf blijkbaar ook. De ontwerper is opnieuw het gezicht van de parfumcampagne van zijn gelijknamige modehuis. 'Noir Extreme' is de nieuwste telg in de reeks mannengeuren van Tom Ford, wiens lanceringsparty meteen het officieuze slotfeest van de Britse mannenmodeweek was.Ford is hiermee niet aan zijn poseerproefstuk: hij leukte al eerder zijn eigen campagnes op aan de zijde van Lara Stone en Snejana Onopka. Ook voor 'Noir', de voorganger van 'Noir Extreme' keek Ford zwoel in de lens.Tom Ford is duidelijk een man die verschillende talenten, zij het interesses heeft. Hij onderbrak zijn toneelopleiding voor architectuurstudies, om vervolgens furore te maken in de modewereld - eerst (voornamelijk) bij de Gucci groep, daarna voor zijn eigen huis. Zijn regiedebuut 'A Single Man' ging in 2009 in premiere op het 66e Filmfestival van Venetië, waar de prent een nominatie voor Gouden Leeuw in de wacht sleepte. (KS)