Ze volgde Jessica Lange op in de remake van King Kong. Nu wordt ze ook de opvolgster van Jerry Hall in de reclamecampagne voor Angel, het mythische parfum van Thierry Mugler. Op haar veertigste heeft de Britse actrice Naomi Watts de modeontwerper verleid met haar sensualiteit en weelderige vormen.

Het grote publiek leerde Watts kennen in Mulholland Drive van David Lynch in 2001. Later bevestigde ze haar acteertalent in The Ring, in 21 Grammes van de Mexicaan Alejandro Gonzalez Inarritu en werd uiteindelijk door Peter Jackson gerecruteerd voor King Kong.

Nu raakte ook Thierry Mugler door haar gefascineerd en hij vroeg haar het gezicht te worden voor het parfum dat hij zeventien jaar geleden creÃ"erde.

De campagne voor Angel-nieuwe formule- loopt vanaf oktober.

Frédéric Brébant/vertaling Ann Heylens.

Ze volgde Jessica Lange op in de remake van King Kong. Nu wordt ze ook de opvolgster van Jerry Hall in de reclamecampagne voor Angel, het mythische parfum van Thierry Mugler. Op haar veertigste heeft de Britse actrice Naomi Watts de modeontwerper verleid met haar sensualiteit en weelderige vormen.Het grote publiek leerde Watts kennen in Mulholland Drive van David Lynch in 2001. Later bevestigde ze haar acteertalent in The Ring, in 21 Grammes van de Mexicaan Alejandro Gonzalez Inarritu en werd uiteindelijk door Peter Jackson gerecruteerd voor King Kong. Nu raakte ook Thierry Mugler door haar gefascineerd en hij vroeg haar het gezicht te worden voor het parfum dat hij zeventien jaar geleden creÃ"erde. De campagne voor Angel-nieuwe formule- loopt vanaf oktober. Frédéric Brébant/vertaling Ann Heylens.