De producten van de bekende nagelexpert Sally Hansen zijn nu ook te koop in België bij Planet Parfum in Moeskroen. De 'Complete Salon Manicure' lijn bevat een enorm aanbod aan nagellakken, nagel- en handverzorgingsproducten.


Sally Hansen won al heel wat prijzen waaronder de prestigieuze CEW Beauty Award. Het is een van de best verkopende nagellaklijnen van deze eeuw en dat betekent dat ze meteen op veel fans kan rekenen. Hollywood sterren zoals Adele en Katy Perry werden al gespot met een perfect verzorgde manicure door de hulp van Sally Hansen. Voor het aankomende modeseizoen werkt ze samen met topontwerpers die hun modellen de catwalk opsturen met de nieuwste kleuren uit Sally's collectie.


Beschermende glansversterkers


De 'Complete Salon Manicure' lijn krijgt bovenop de reeds ontelbare kleuren nog tien nieuwe tinten bij. Deze bevatten microscopische kleine glansversterkers die vrijkomen na de blootstelling aan slijtage en bieden zo een maximale bescherming. Haar allereerste nagellak die de vijf stappen van een professionele manicure combineert in één product is nog met twee stappen verbeterd. Vanaf nu is er de 7-in-1 formule met: een basecoat, topcoat, anti-chip, gel shine en een gepigmenteerde kleur die groeistimulerend en versterkend werkt.


De prijzen van de Sally Hansen manicureproducten variëren tussen 10 en 20 euro. Vanaf april is de volledige nagellijn te koop bij Planet Parfum in Moeskroen. (JJ)

De producten van de bekende nagelexpert Sally Hansen zijn nu ook te koop in België bij Planet Parfum in Moeskroen. De 'Complete Salon Manicure' lijn bevat een enorm aanbod aan nagellakken, nagel- en handverzorgingsproducten. Sally Hansen won al heel wat prijzen waaronder de prestigieuze CEW Beauty Award. Het is een van de best verkopende nagellaklijnen van deze eeuw en dat betekent dat ze meteen op veel fans kan rekenen. Hollywood sterren zoals Adele en Katy Perry werden al gespot met een perfect verzorgde manicure door de hulp van Sally Hansen. Voor het aankomende modeseizoen werkt ze samen met topontwerpers die hun modellen de catwalk opsturen met de nieuwste kleuren uit Sally's collectie. Beschermende glansversterkers De 'Complete Salon Manicure' lijn krijgt bovenop de reeds ontelbare kleuren nog tien nieuwe tinten bij. Deze bevatten microscopische kleine glansversterkers die vrijkomen na de blootstelling aan slijtage en bieden zo een maximale bescherming. Haar allereerste nagellak die de vijf stappen van een professionele manicure combineert in één product is nog met twee stappen verbeterd. Vanaf nu is er de 7-in-1 formule met: een basecoat, topcoat, anti-chip, gel shine en een gepigmenteerde kleur die groeistimulerend en versterkend werkt. De prijzen van de Sally Hansen manicureproducten variëren tussen 10 en 20 euro. Vanaf april is de volledige nagellijn te koop bij Planet Parfum in Moeskroen. (JJ)