Nagellak voor Obama

© barackobama.com

Nagellak in vaderlandskleuren om de campagne van Obama te steunen.

Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet meer wat ze geweest zijn. Balpennen en stickers uitdelen met je naam op? Voor Barack Obama mag het iets meer zijn. Zijn campagne werd stijlvol ingezet met nagellaksetjes.

Naar aanleiding van de Amerikaanse presidentsverkiezingen dit jaar komt president Obama verrassend uit de hoek tijdens zijn campagne: een nagellakset van drie verschillende kleuren met een bijhorend tasje zouden Obama een duwtje in de rug moeten geven in de strijd voor de presidentstitel.

De setjes gaan niet voor niks de deur uit. Voor een slordige 40 dollar (of omgerekend 30 euro) krijgt u drie kleine babyflesjes van telkens 4 milliliter en een bijpassend tasje met het logo van Obama’s campagne. Uiteraard werd gekozen voor de drie patriottische kleuren: diep rood, knallend blauw en zacht wit. Of beter gezegd: “Red-y to win Red”, “Victory White” en “Bo Bleu”.

De Obama campagne gooide maar liefst 10 000 dollar aan tegen de lancering van de nieuwe nagellaklijn, ontworpen door Richard Blanch van het beautylabel Le Métier De Beauté. De verkoop van de nagellak zou Obama’s campagnefonds voor de nakende presidentsverkiezingen gevuld moeten krijgen.

Heel wat meer designers lijken Obamagezind dit jaar. De “Runway to win” campagne verkoopt onder andere ook T-shirts van Marc Jacobs, tassen van Vera Wang en sjaaltjes van Monique Péan. (YU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content