Gemiddeld komen we wel 200 keer per dag met onze handen aan onze ogen. Daardoor kunnen ze geïrriteerd worden en ook nagellak kan voor irritatie zorgen. Volgens veel dermatologen is nagellak zelfs een belangrijke bron voor huiduitslag rond de oogleden.

Clinique ontwikkelde daarom 'A Different Nail Enamel for Sensitive Skins', een nagellak voor de gevoelige huid die huidirritaties tot een minimum beperkt. Clinique heeft er zes jaar over gedaan om de nagellak te ontwikkelen en de lak werd een maand lang getest bij 600 vrouwen met een gevoelige huid en gevoelige ogen.

In combinatie met de bijhorende Top Coat houdt de nagellak wel zeven dagen lang zonder schilferen. De nagellak heeft een heldere glans, droogt snel en maakt geen strepen door de dunne platte borstel; getest en goedgekeurd!

De nagellak komt in 12 verschillende tinten met elk een unieke naam. Zo zijn de lippenstiftkleuren Red Red Red en Red Party van Clinique er nu ook voor de nagels. Er zijn ook vier exclusieve 'pop' tinten in felblauw, rood, geel en groen die enkel te koop zijn op de website. De 'A Different Nail Enamel for Sensitive Skins' nagellakken kosten €16,50 per stuk. (AV)

Gemiddeld komen we wel 200 keer per dag met onze handen aan onze ogen. Daardoor kunnen ze geïrriteerd worden en ook nagellak kan voor irritatie zorgen. Volgens veel dermatologen is nagellak zelfs een belangrijke bron voor huiduitslag rond de oogleden. Clinique ontwikkelde daarom 'A Different Nail Enamel for Sensitive Skins', een nagellak voor de gevoelige huid die huidirritaties tot een minimum beperkt. Clinique heeft er zes jaar over gedaan om de nagellak te ontwikkelen en de lak werd een maand lang getest bij 600 vrouwen met een gevoelige huid en gevoelige ogen. In combinatie met de bijhorende Top Coat houdt de nagellak wel zeven dagen lang zonder schilferen. De nagellak heeft een heldere glans, droogt snel en maakt geen strepen door de dunne platte borstel; getest en goedgekeurd! De nagellak komt in 12 verschillende tinten met elk een unieke naam. Zo zijn de lippenstiftkleuren Red Red Red en Red Party van Clinique er nu ook voor de nagels. Er zijn ook vier exclusieve 'pop' tinten in felblauw, rood, geel en groen die enkel te koop zijn op de website. De 'A Different Nail Enamel for Sensitive Skins' nagellakken kosten €16,50 per stuk. (AV)