Wie met de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Airlines in businessclass vliegt, hoeft niet meer onfris op zijn bestemming aan te komen. Want vanaf juli krijgen de elitepassagiers tijdens de vlucht een koffertje met schoonheidsproducten van het Griekse biomerk Korres. Onder andere de Korres Yoghurt Cream en de lipbalsem van kariteboter helpen voorkomen dat de huid uitdroogt door de droge lucht in de cabine.

Korres wordt de unieke partner van Delta Airlines. De productenkit wordt ter beschikking gesteld op het hele netwerk van Delta, dat 368 bestemmingen in 66 landen heeft en elk jaar 170 miljoen passagiers vervoert.

Ann Heylens.

Wie met de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Airlines in businessclass vliegt, hoeft niet meer onfris op zijn bestemming aan te komen. Want vanaf juli krijgen de elitepassagiers tijdens de vlucht een koffertje met schoonheidsproducten van het Griekse biomerk Korres. Onder andere de Korres Yoghurt Cream en de lipbalsem van kariteboter helpen voorkomen dat de huid uitdroogt door de droge lucht in de cabine. Korres wordt de unieke partner van Delta Airlines. De productenkit wordt ter beschikking gesteld op het hele netwerk van Delta, dat 368 bestemmingen in 66 landen heeft en elk jaar 170 miljoen passagiers vervoert.Ann Heylens.