Voormalig tennisspeler en fervent aanhanger van biologische producten Yannick Noah lanceert een natuurlijk gamma voor douche en bad. Hij doet dat in samenwerking met het Franse merk Bourjois.Ecoute ta Nature! ligt in maart in de winkels.
De ingrediënten van Ecoute ta Nature! zijn allemaal gecertificeerd als honderd procent biologisch. De lijn omvat onder meer een douche-olie, een exfoliërende en masserende zeep, een hydraterende crème en een tonifiërende verzorging. Ook de flacons zijn milieuvriendelijk, want hervulbaar. Door de exotische geuren ademen de producten de sfeer van verre reizen uit.

'Natuurlijk' is 'in' in de cosmeticawereld. En ook Bourjois zet duidelijk in op ecologisch verantwoorde producten. In oktober vorig jaar lanceerde het merk nog de biologische make-uplijn 'Une'. En met succes.

Caroline Lallemand/ AH.

Voormalig tennisspeler en fervent aanhanger van biologische producten Yannick Noah lanceert een natuurlijk gamma voor douche en bad. Hij doet dat in samenwerking met het Franse merk Bourjois.Ecoute ta Nature! ligt in maart in de winkels. De ingrediënten van Ecoute ta Nature! zijn allemaal gecertificeerd als honderd procent biologisch. De lijn omvat onder meer een douche-olie, een exfoliërende en masserende zeep, een hydraterende crème en een tonifiërende verzorging. Ook de flacons zijn milieuvriendelijk, want hervulbaar. Door de exotische geuren ademen de producten de sfeer van verre reizen uit. 'Natuurlijk' is 'in' in de cosmeticawereld. En ook Bourjois zet duidelijk in op ecologisch verantwoorde producten. In oktober vorig jaar lanceerde het merk nog de biologische make-uplijn 'Une'. En met succes. Caroline Lallemand/ AH.