Moeder toont zwangerschapsstriemen in eigen versie van Calvin Klein-reclame

© Instagram Deun Ivory (@deunivory)

Brenda DeRouen is de moeder van een achtjarige zoon, en was jarenlang onzeker over de striemen die overbleven na haar zwangerschap. Om vrouwen die zich in dezelfde positie bevinden een hart onder de riem te steken, maakte ze een eigen versie van de bekende reclame van Calvin Klein.

Kendall Jenner toonde eerder dit jaar haar platte buik in een campagne van Calvin Klein. Voor heel wat vrouwen is dat het ideaalbeeld, maar in de realiteit zit het vaak anders. Niet iedereen loopt met zo’n lichaam rond. Daarom maakte Brenda DeRouen, moeder van een zoontje van acht, een nieuwe versie van de foto’s. Hierin speelt ze zelf de hoofdrol, en toont ze trots haar zwangerschapsstriemen. DeRouen wil zich hiermee niet afzetten tegen Calvin Klein of Kendall Jenner. In een interview met the Daily Mail liet ze weten de oorspronkelijke reclame wel degelijk mooi te vinden.

Love your body… go read my blog and tell me what you think!

Een foto die is geplaatst door Brenda DeRouen (@_ohbrenda_) op

Voor DeRouen duurde het verschillende jaren voor ze haar lichaam post-zwangerschap weer mooi kon noemen. Met haar versie wil ze dan ook vrouwen steunen die zich niet goed voelen in hun vel.

Op haar blog schrijft de moeder dat haar boodschap verder reikt dan enkel littekens na een zwangerschap. ‘Dit artikel is voor vrouwen die hun lichaam zien als een kunstwerk. Die begrijpen dat het constant veranderingen zal ondergaan, en tekenen zal vertonen van volwassenheid, groei, leeftijd, en voor de vrouwen die heel veel geluk hebben: ook moederschap.’

(SDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content