Modelabel Marchesa brengt eigen beautycollectie uit

© Reuters

Marchesa, een modelabel geliefd bij veel bekende Hollywood-gezichten, gaat samen met Revlon een collectie make-up op de markt brengen.

Marchesa, een modelabel geliefd bij veel bekende Hollywood-gezichten, gaat samen met Revlon een collectie make-up op de markt brengen.Dat schrijft de Britse Grazia Daily.

Heel Hollywood loopt gek voor de ontwerpen van Marchesa. Dit label heeft zojuist aangekondigd dat het zal samenwerken met cosmetica-gigant Revlon. Samen zullen ze een collectie van beautyproducten op de markt brengen die de fantasielook van Marchesa weerspiegelt. De collectie bevat onder meer nagellak, lip- en oogproducten, nagelkunst en enkele andere luxe beautyproducten.

Het wordt binnen de collectie vooral uitkijken naar de nail art, die geïnspireerd werd door het modelabel. Naar verluidt zou het cosmeticalabel makkelijk verwijderbare geverfde nagels hebben bedacht, met patronen rechtstreeks van de catwalk. Het wordt steeds duidelijker dat de make-up collectie van Marchesa erg veel luxe zal uitstralen. Denk aan de dieprode jurken of de jurk van Kristen Stewart op de première van ‘Snow White and the Huntsman’.

Het zou bijzonder fijn zijn dat deze nieuwe soort van nagellak helemaal afstemt op de kleding van Marchesa. We zijn alvast heel nieuwsgierig naar het resultaat. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content