Model Iskra Lawrence roept op om bikinifoto’s te verspreiden voor het goede doel

Met haar maatje 44 past Iskra Lawrence niet in de standaardmodellenmaten, maar daar laat de 25-jarige zich niet door afschrikken. Via Instagram roept ze fans op om bikinifoto’s en hun kledingmaat te delen. Samen met Aerie schenkt ze per foto 1 dollar aan een organisatie voor eetstoornissen.

Aerie, het ondergoedlabel dat focust op body positivity en weigert Photoshop te gebruiken, wil vrouwen overtuigen om zelfzeker in bikini op de foto te gaan. Iska Lawrence, een van de gezichten van het label, helpt daar een handje bij door op Instagram op te roepen om een bikinifoto te delen met de hashtag #AerieREAL. Voor iedere foto die gedeeld wordt met deze hashtag, schenkt het merk een dollar aan de National Eating Disorders Association.

En ook People Magazine verspreidt body positive vibes. Zij stellen dat een kledingmaat slechts een cijfertje is en dat gezondheid en schoonheid er niet door gedefinieerd wordt. Iskra poseert trots met een bordje met het cijfer ’12’ (44 in Europese maten) en vraagt aan haar volgers om hetzelfde te doen.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content