Miu Miu, het tweede label van modeontwerpster Miuccia Prada, heeft een contract getekend met Coty Inc. Samen gaan ze parfums op de markt brengen. Dat schrijft WWD.

Zusterlabel Prada had al enkele parfums in de portfolio, zowel voor vrouwen als mannen. Voorbeelden van enkele vrouwenparfums van Prada zijn 'Amber', 'Candy' en 'Infusion Diris'. Deze parfums worden gemaakt in samenwerking met het Spaanse cosmeticabedrijf Puig.

Maar nu komt ook zusterlabel Miu Miu met een reeks van gloednieuwe parfums.. Hiervoor ging het modelabel in zee met Coty Inc, die verantwoordelijk zal zijn voor de productie en distributie van de geuren, terwijl het creatieve proces in handen is van Miuccia Prada. Coty Inc is geen groentje in de cosmeticawereld. Zo mag het ook de parfums van Marc Jacobs, Balenciaga, Bottega Veneta en Chloé verzorgen.

De eerste geuren van Miu Miu worden verwacht in 2015. (LVR)

Miu Miu, het tweede label van modeontwerpster Miuccia Prada, heeft een contract getekend met Coty Inc. Samen gaan ze parfums op de markt brengen. Dat schrijft WWD. Zusterlabel Prada had al enkele parfums in de portfolio, zowel voor vrouwen als mannen. Voorbeelden van enkele vrouwenparfums van Prada zijn 'Amber', 'Candy' en 'Infusion Diris'. Deze parfums worden gemaakt in samenwerking met het Spaanse cosmeticabedrijf Puig. Maar nu komt ook zusterlabel Miu Miu met een reeks van gloednieuwe parfums.. Hiervoor ging het modelabel in zee met Coty Inc, die verantwoordelijk zal zijn voor de productie en distributie van de geuren, terwijl het creatieve proces in handen is van Miuccia Prada. Coty Inc is geen groentje in de cosmeticawereld. Zo mag het ook de parfums van Marc Jacobs, Balenciaga, Bottega Veneta en Chloé verzorgen. De eerste geuren van Miu Miu worden verwacht in 2015. (LVR)