Miranda Kerr onthult beautygeheimen

Het Australische model Miranda Kerr verklapt in een interview met Vogue wat haar beautyrituelen zijn.

Het Australische model Miranda Kerr verklapt in een interview met Vogue wat haar beautyrituelen zijn.

Sinds haar oogappel Flynn het levenslicht zag, kruipt Miranda Kerr heel wat vroeger onder de wol. Ook haar beautyrituelen zijn er simpeler op geworden nu ze al haar vrije tijd wil besteden aan haar zoontje.

Verzorgen

’s Morgens, nog voor de douche, droogborstelt het model haar huid. Dit zou de bloedcirculatie bevorderen en is bovendien een goede manier om het lichaam te exfoliëren. Na de verfrissende douche gaat Miranda Kerr over op het gekende ‘cleanse, tone en hydrateer’-ritueel dat heel wat modellen aanhalen als hét ultieme beautygeheim. Hiervoor gebruikt Kerr producten van Kora Organics. Om haar teint een boost te geven, smeert het model een getinte dagcrème met SPF.

Make-up Op een gewone dag kiest Kerr voor een lippenbalsem, wimperkruller en een dunne laag mascara. Met haar modellengenen volstaat dit simpele proces op een doodgewone weekdag.

Stralende lokken

De haren van de Australische schone worden om de dag gewassen met de shampoo van Clear Total Care. Vervolgens smeert ze een flinke laag conditioner van hetzelfde merk op haar bruine lokken om ze te voeden.

Schoonheid van binnenuit

Om de dag goed te starten, mediteert Kerr met een uitgekiende chakra ochtendmeditatie. Deze werd ontwikkeld om je dag in te zetten op een positieve en energieke manier. Na deze rustgevende oefeningen doet ze er nog 20 minuten yoga of pilates bovenop om vol energie aan haar dag te kunnen beginnen.

Goed begonnen is half gewonnen

Geen pannenkoeken of cornflakes voor het 30-jarige model aan de ontbijttafel. Kerr verkiest een gezonde, vetarme start van de dag. Allereerst drinkt zee en glas met warm water waar een halve citroen in uit werd geperst. Daarna drinkt ze een organisch groen sapje. Om haar honger te stillen eet het model een avocado op een glutenvrije toast of gecombineerd met organische eieren.

Kerr deelde ook haar ultieme recept voor een groene smoothie die rijk is aan vitaminen en mineralen: Vers kokosnootwater, een half glas geiten- of amandelmelk, 1 lepel acaipoeder, 1 lepel gojibessen, 1 lepel spirulina, 1 lepel rauw cacaopoeder, 1 lepel macapoeder, 1 lepel chiazaadjes, 1 lepel rauw veganistisch proteïnepoeder en 1 lepel kokosnootolie. Dit gooit het model in de mixer voor ze het drinkt als ontbijt. Het proberen waard! (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content