Voormalige Victoria's Secret Angel Miranda Kerr heeft in een video voor de luxewebshop Net-a-porter haar favoriete smoothierecept meegedeeld. Ze laat ook zien hoe ze het zelf maakt en hoe haar ochtendritueel eruit ziet.

De video is de eerste in een serie exclusieve lifestylevideo's van Miranda voor Net-a-Porter, waar sinds kort ook haar Kora-beautyproducten te koop zijn, een schoonheidslijn gemaakt van louter biologische ingrediënten.

Haar smoothie behoort steevast tot haar ochtendritueel, vlak nadat ze een glas warm water met limoen achterover slaat. Kijk hier hoe je de smoothie zelf kan maken.
Naast gezonde groene sapjes zweert Miranda verder bij proteïneshakes en doet ze elke dag Pilates, yoga en boksen. (RDM)

Voormalige Victoria's Secret Angel Miranda Kerr heeft in een video voor de luxewebshop Net-a-porter haar favoriete smoothierecept meegedeeld. Ze laat ook zien hoe ze het zelf maakt en hoe haar ochtendritueel eruit ziet. De video is de eerste in een serie exclusieve lifestylevideo's van Miranda voor Net-a-Porter, waar sinds kort ook haar Kora-beautyproducten te koop zijn, een schoonheidslijn gemaakt van louter biologische ingrediënten. Haar smoothie behoort steevast tot haar ochtendritueel, vlak nadat ze een glas warm water met limoen achterover slaat. Kijk hier hoe je de smoothie zelf kan maken. Naast gezonde groene sapjes zweert Miranda verder bij proteïneshakes en doet ze elke dag Pilates, yoga en boksen. (RDM)