Milieuvriendelijke make-uppenselen van Nvey

Het Australische NVEY ECO brengt nu ook milieuvriendelijke make-uppenselen uit.

De make-upwereld blijft in de ban van de eco-trend en dat bewijst Nvey Eco. Het Australische merk heeft een milieuvriendelijk assortiment van make-uppenselen gelanceerd. De penselen, in een toepasselijk groen kleurtje, zijn gemaakt uit maïshars en zijn composteerbaar.

Voor de kwast gebruikte Nvey geen dierlijke, maar fijne en zachte synthetische haren. De penseelstelen, gebaseerd op maïshars, laten geen sporen van toxines na en zijn volledig composteerbaar. Ook genetisch aangepaste organismen werden geweerd uit het productieproces. De penseeltjes zijn ‘groen’ tot in de kleinste details, want zelfs de aluminium ring is recycleerbaar. Vooraleer de penselen in de winkelrekken kwamen, ondergingen ze een maandenlange test door professionele grimeurs.

Nvey Eco geldt als pionier op de markt van biologische make-up. Al in 2005 lanceerde die de eerste ecologisch gecertificeerde make-up. De nieuwe milieuvriendelijke penseeltjes zijn een aanvulling op het huidige aanbod van gezonde en groene make-up van Nvey. Voor het bedrijf is dit een volgende stap in de evolutie naar een beautymerk voor professionele gebruikers en zelfbewuste consumenten.

Aïsa Knockaert

NVEY ECO is sinds kort ook in België verkrijgbaar. Surf naar de website voor meer informatie.

NVEY ECO zal ook te zien zijn op de beurs Life2 in Brussels Expo op 26-27-28 maart. U kunt de producten testen op de NVEY ECO stand in Paleis 1.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content