De Nederlandse acteur Michiel Huisman is goed op weg een internationale ster te worden. Samen met topmodel Gisele Bündchen speelt hij de hoofdrol in de nieuwe campagnevideo van Chanel No. 5. Niemand minder dan gerenommeerd cineast Baz Lurhmann verzorgde de regie voor de kortfilm.

Eindelijk is hij er, de nieuwste campagnevideo van Chanel voor hun iconische geur No. 5. Onze meest bekende Noorderbuur Michiel Huisman is in de kortfilm volledig in de ban van het Braziliaanse supermodel Gisele Bündchen. En je zou voor minder. Het model maakt van een ontspannende surfsessie een van de meest sensuele daden dankzij haar natuurlijke aantrekkingskracht en ranke lichaam.

Op de tonen van een originele en emotionele cover van het Greasenummer 'You're the One that I Want' verleiden de twee elkaar met blikken en brieven. Ontdek hieronder hoe het romantische Chanelsprookje eindigt. (LP)

Een blik achter de schermen

De Nederlandse acteur Michiel Huisman is goed op weg een internationale ster te worden. Samen met topmodel Gisele Bündchen speelt hij de hoofdrol in de nieuwe campagnevideo van Chanel No. 5. Niemand minder dan gerenommeerd cineast Baz Lurhmann verzorgde de regie voor de kortfilm. Eindelijk is hij er, de nieuwste campagnevideo van Chanel voor hun iconische geur No. 5. Onze meest bekende Noorderbuur Michiel Huisman is in de kortfilm volledig in de ban van het Braziliaanse supermodel Gisele Bündchen. En je zou voor minder. Het model maakt van een ontspannende surfsessie een van de meest sensuele daden dankzij haar natuurlijke aantrekkingskracht en ranke lichaam. Op de tonen van een originele en emotionele cover van het Greasenummer 'You're the One that I Want' verleiden de twee elkaar met blikken en brieven. Ontdek hieronder hoe het romantische Chanelsprookje eindigt. (LP) Een blik achter de schermen